Gaudiu de la VI Setmana del vi DO Alella

La Setmana del Vi de la DO Alella ofereix, del 18 de setembre al 4 d’octubre, més de seixanta propostes per conèixer els vins, la gastronomia i el patrimoni cultural del territori.

El mes de setembre arriba farcit de propostes enoturístiques agrupades dins del paraigües de la Setmana del Vi, que organitza el Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella. 

Del 18 de setembre al 4 d’octubre s’han programat més d’una seixantena d’activitats a espais públics i privats de 18 municipis del Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès: Alella, Argentona, Barcelona, El Masnou, Llinars del Vallès, Martorelles, Mataró, Montornès del Vallès, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Antoni de Vilamajor, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt.

Són propostes molt variades, de diferent format i en escenaris molt diversos que tenen com a denominador comú donar a conèixer els vins de la DO i el patrimoni cultural i gastronòmic del territori. El programa inclou exposicions, tasts de vins, xerrades, tallers, trobades literàries i musicals,  cinefòrum, itineraris, visites als cellers, activitats esportives, concursos, entre d’altres amb el vi com a protagonista. 



Per a més informació podeu descarregar-vos el programa AQUÍ

 

Comentaris