4 propostes per viure la tardor al Vallès Oriental

Ja han caigut les primeres fulles i ja hem canviat les sandàlies per les sabates: estem en plena tardor! Una estació ideal per contemplar com, poc a poc, els dies es fan més curts i el verd deixa pas al marró. Per gaudir de les activitats a l’aire lliure sense passar calor i també allargar les tardes plujoses a la vora del foc amb un bon àpat. Ens acompanyes a descobrir les 4 propostes que et fem per viure la tardor al Vallès Oriental?

1. Visita Sant Miquel del Fai 

Sant Miquel del Fai

Si t'afanyes a anar-hi, la llevantada d'aquesta et permetrà veure els seus salts d’aigua amb la seva màxima esplendor. Sant Miquel del Fai és un dels centres turístics més antics del país. Amb espectaculars vistes als cingles de Bertí no et perdis cap dels seus atractius, des del monestir fins a les coves i, per suposat, les cascades!

      2. Enlaira’t amb globus

Vols amb globus al Vallès Oriental

No t'ho pensis, puja a la cistella d'un globus i contempla els vermells, grocs, taronges i marrons que deixa la tardor des del cel. Gaudiràs d’un espectacle de colors difícil d’oblidar! Empreses com Balloing i Globubolg s’enlarien des de Cardedeu per oferir-te les millors vistes del Parc Natural del Montseny.

3. Passeja per Gallecs

Passejada amb bici per Gallecs

El paisatge de l’espai natural de Gallecs enamora, hi vagis quan hi vagis. Però si no hi has estat a la tardor, t’aconsellem que t’hi deixis caure. Cada estació té el seu encant i la tardor no et decebrà! Saps que també s'hi organitzen rutes amb segway?

4. No et perdis les fagedes del Montseny

Fageda al Montseny

Quan els arbres comencen a assecar-se, els camins es cobreixen de fulles i triïs la ruta que triïs, podràs caminar sobre llits de fulles seques. Els nens s’ho passaran d’allò més bé!

3
I tu, ja saps quina activitat faràs?

Comentaris