El Vallès Oriental a vista d’ocell

Caminar pels boscos del Montseny, passejar per Granollers, per Cardedeu, per la Garriga o per Sant Celoni i, fins i tot, fer una volta al Circuit de Montmeló. Recórrer per terra el territori de TurismeVallès és la manera més habitual de descobrir la comarca.  Però us heu plantejat mai fer-ho des de l'aire? Al blog d'avui, us descobrim 3 maneres de sobrevolar la comarca. Una experiència inoblidable que potser us inspira com a regal de Nadal.
Vistes àeries de Cardedeu i rodaleis. Foto Globubolg

1. La tranquil·litat d’un vol amb globus pel Vallès Oriental

Volar en globus et permet descobrir un Vallès Oriental ple de contrastos
Si us agrada la tranquil·litat, pugeu a un globus i deixeu-vos portar. No trobareu lloc més calmat que a 1.000 metres del terra. Volar amb globus és una sensació única de calma i silenci. Des de dalt, el paisatge és fantàstic, tot sembla miniatura, com si poguéssis agafar les cases i canviar-les de lloc o fer avançar els cotxes per art de màgia.
Al Vallès Oriental hi ha dues empreses que es dediquen a fer vols amb globus: Ballooning i Globubolg. Totes dues ofereixen, vols de descoberta (batejos), vols en grups i vols exclusius. Els globus s’enlairen des de Cardedeu i segons Globubolg “Sobrevolar en globus el Vallès Oriental és descobrir una comarca plena de matisos i contrastos: zones muntanyenques que es combinen amb una gran vall plena de turons, torrents, camps de conreu, pobles i ciutats”. Ballooning afegeix que “podreu descobrir des de l´aire panorames i paisatges impressionants, sobrevolant punts d'interès únics a la regió del Parc Natural de Montseny. Fins i tot, en dies clars, es poden admirar els pics de Montserrat, la ciutat de Barcelona i el mar Mediterrani.” 

2. L’emoció de sobrevolar el Vallès amb helicòpter

BG Helicopters fa vols a mida per la comarca. Foto BG Helicopters.
Si prefereeiu els vehicles motoritzats, la vostra activitat és un vol amb helicòpter pel Vallès. L’empresa BG Helicopters us proposa diferents rutes a la comarca. Els apassionats del motor tindreu l’oportunitat de sobrevolar el Circuit de Catalunya. I pels amants de la natura què us sembla un vol pel Montseny, els Cingles de Bertí i Sant Miquel del Fai? Les rutes de BG Helicopters també es poden fer a mida i tenen tres punts de sortida: el Circuit de Catalunya, l’Heliport de Granollers i l’Heliport de la Roca. Penseu què voleu visitar i demaneu! ;)

3. L’aventura de volar amb parapent

Vol amb parapent des dels Cingles de Bertí. Foto Albert Roca.
Per als més aventurers, us proposem un vol amb parapent. Els Cingles de Bertí, a la zona de Sant Feliu de Codines, s’han convertit en un lloc concorregut pels amants d’aquests vehicles. L’Albert Roca hi va sempre que pot. Espera una ràfega de vent i des del cingle del Parer sembla que es llenci al buit, però no! La vela del parapent s’infla i l’aire el sosté, normalment durant una hora, fins que aterra a baix a Riells del Fai. Descriu el parapent com “una llibertat absoluta que et permet desplaçar-te a través de l’aire i sentir-lo amb tots els sentits com si fossis un ocell”. Si us animeu a volar, podeu contactar-hi, estarà encantat que pugeu al seu biplaça per un fer un bateig.  

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada