4 idees per passar un dia perfecte en parella al Vallès Oriental


Vols sorprendre la teva parella? Per què no ho fas al Vallès Oriental? Natura, activitats excepcionals, hotels romàntics i restaurants amb encant. Troba el pla perfecte per gaudir amb la teva parella. Si no saps per on començar, et deixem 4 idees per inspirar-te:

1.Vol privat en globus

Un vol privat en globus, una experiència única. Foto Ballooning

Et proposem començar el dia amb una activitat excepcional: un vol privat en globus. Gaudeix del Vallès Oriental des del cel amb la companyia de la teva parella. Empreses com Ballooning o Globubolg s'enlairen des de Cardedeu amb rutes que sobrevolen les muntanyes del Montseny. 
Sorprèn la teva parella amb una activitat que recordareu sempre!






2. Àpat a la Fonda Europa

La Fonda Europa, cuina tradicional catalana exquisita. Foto Fonda Europa

Per recuperar forces abans d’encarar la tarda, què et sembla un bon dinar a un dels restaurants més coneguts del Vallès Oriental? Situada al bell mig de Granollers, la Fonda Europa compta amb més de 300 anys d’història i t’ofereix els plats de cuina tradicional catalana més típics. Canalons, paella, mar i muntanya, bacallà, pollastre rostit... 
Tria el teu preferit i gaudeix d'un dinar de senyor!




3. Passeig a cavall pel Montseny

Fes una ruta a cavall pel Montseny. Foto Hípica Equus.

I amb la panxa plena, seguim la tarda amb una proposta de natura. L’Hípica Equus, de Cànoves i Samalús, ofereix rutes a cavall per descobrir el Montseny. Pots triar sortides d'una o dues hores, sempre amb cavalls adequats al nivell de monta i molt ben domats, de manera que només us haureu de preocupar de gaudir del cavall i del paisatge.
Segur que a la teva parella li encanta descobrir aquest paradís natural al trot d’un cavall!





4. Nit romàntica al Montseny

L'Hotel Somlom té habitacions de fusta molt acollidores. Foto Somlom

I per rematar el dia, et proposem que passis la nit a una de les casetes de fusta de l’Hotel Somlom de Sant Esteve de Palautordera. Una proposta que també inclou un massatge i el dinar del dia següent al restaurant la Vall del Montseny. Un pla perfecte per desconnectar de l’estrés i connectar amb la natura, no et sembla?






Comentaris