Tècnics de turisme de la Generalitat, la Diputació i Turisme Barcelona visiten la comarca per promocionar-la a nivell nacional i internacional

El passat dimarts dia 15 de desembre es va dur a terme un viatge de familiarització per a tècnics de turisme de la Diputació de Barcelona, Turisme de Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme. Aquesta acció va estar organitzada pels Serveis de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental juntament amb la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona.

Ruta amb segway a Gallecs
L’objectiu de la visita va ser donar a conèixer recursos i empreses del Vallès Oriental als tècnics de turisme encarregats de la promoció a nivell nacional i internacional. El grup, format per disset tècnics, va visitar diferents recursos de la comarca entre ells: l’Espai Rural de Gallecs a Mollet del Vallès, on van fer un tast de productes de l’agrobotiga i van descobrir aquest espai natural fent una visita guiada amb segway (Segway Green Tour). Després van visitar el Jaciment arqueològic de Mons Observans a Montmeló i Montornès del Vallès, on van conèixer de primera mà i gràcies al guiatge de la Sàlvia Estalvia, com es vivia en una domus romana. Seguidament el grup es va desplaçar fins al Restaurant Can Major de Montmeló, membre del col·lectiu Cuina VO, on van degustar un menú romà. Per finalitzar es va visitar l’Hotel Molí de la Torre a Bigues i Riells, un hotel rural de caire familiar ubicat en un edifici que va ser un molí en el segle XII i una antiga fàbrica tèxtil durant el segle XIX.

Descoberta del jaciment Mons Observans
Totes les propostes turístiques que el grup va visitar es poden trobar, consultar i reservar a la pàgina web oficinal de TurismeVallès.

Dinar romà al restaurant Can Major de Montmeló.



Comentaris