Propostes pel mes d'abril

Recordeu la llista de les 12 visites imprescindibles que us proposàvem  fer aquest 2016 per conèixer a fons el Vallès Oriental?. Ha esclatat la primavera i els nostres parcs estan florits, el verd torna als boscos, i contemplar les cascades amb els màgics salts de les seves aigües, aviven i exalten els nostres sentits, en el marc incomparable dels paisatges que ens envolten.

Com dèiem en aquella llista, al mes d’abril, us recomanàvem passejar pels espais naturals de la nostra comarca. Aquí us deixem unes quantes propostes per fer #TurismeVallès!


1.Ruta de Caldes a Sant Miquel del Fai


Amb aquesta ruta combinareu cultura i natura. L’interès es centra als termes municipals de Caldes de Montbui (font del Lleó, Thermalia), de Sant Feliu de Codines (nucli urbà, Torre del Rellotge), i de Bigues i Riells (Sant Miquel del Fai i salts d'aigua). visiteucaldes.cat/


2.Montseny: De Sant Marçal al Matagalls pel coll Pregon

   Fageda al Montseny             
 Pels amants de l’excursionisme: pujada a l’emblemàtic Matagalls per la fageda de la vessant est, des d'on s'albira una impressionant vista panoràmica del Parc Natural del #Montseny i dels seus entorns. Bell itinerari que no us podeu perdre!!   http://parcs.diba.cat/       http://www.viuelparc.org/ http://ca.wikiloc.com/geotourism/catalunya
3.Ruta en bici des de Cardedeu a Corró d'Amunt i Marata


Agafem la bici?. Us proposem un trajecte senzill per boscos i conreus d'un verd intens entre Cardedeu i Corró d'Amunt a redós del Montseny. Podreu visitar l’ ermita de Sant Hilari, Parc dels Pinetons i l’entorn de #Cardedeu i les Franqueses del Vallés, el Corró d'Amunt i l’església romànica de Santa Coloma de Marata. Que ho disfruteu ! 
4. Passejada al Parc de les Olors
En aquest petit paradís de la Vall de Ros, podràs concentrar la mirada a las parets verticals dels Cingles de Bertí, gaudir de les plantes aromàtiques on es fan perfums amb les mans. També veuràs una cosmètica d’alta qualitat, elaborada amb extractes i olis de romaní, farigola, lavanda, menta, etc.

5. Itineraris per l’espai natural de Gallecs

Teniu 3 itineraris a peu i un amb bici. Aquest oasi us reserva una serie de sorpreses en les que encara podeu sentir la vida rural prop de Barcelona. Durant els trajectes, podeu observar les cigonyes blanques, els aiguamolls de can Salvi i l’església romànica de SantaMaría de Gallecs, entre d’altres paratges. Apa, disfruteu de la natura!

Comentaris