Pel maig propostes gastronòmiques al Vallès Oriental

La cuina vallesana està plena de virtuts i singularitats, basades en els productes locals i en els productors de la comarca. L’inici del mes de maig ens ofereix algunes propostes gastronòmiques molt interessants que ens permetran descobrir una mica més el Vallès Oriental des del paladar!

1.- Mostra Gastronòmica a la Fira de l’Ascensió. Granollers.

Aquesta mostra atreu un gran nombre de visitants i aplega cada any a productors i botigues d’alimentació, empreses de restauració i hostaleria, restaurants de la comarca i altres empreses relacionades amb la gastronomia. Podreu conèixer les diferent opcions culinàries, però també provar-les i gaudir-les a la mateixa Fira. Des dels plats mes tradicionals de la comarca, a la cuina més creativa i els gustos més innovadors.



El col·lectiu de cuina Cuina VO és una agrupació voluntària de cuiners i restaurants del Vallès Oriental, una plataforma que promou i difon les virtuts i singularitats de la cuina vallesana. Basen la seva proposta gastronòmica en una cuina de territori, de proximitat i qualitat, i promouen així els recursos del Vallès Oriental: els productes locals i els productors artesans i de qualitat de la nostra comarca.
Si us acosteu a la Fira de l’Ascensió el dissabte a la tarda, el col·lectiu Cuina VO farà un tast de paella d’espelta amb verdures varietats locals del Vallès Oriental i all i oli de mongeta del carai.

2.- Setmana del Pintxo a Llinars del Vallès

Fins el diumenge podeu gaudir d’un altre esdeveniment gastronòmic de rellevància a la comarca, la Setmana del Pintxo a Llinars del Vallès. Els diferents restaurants locals i establiments relacionats amb l’hostaleria, presenten les seves aportacions culinàries en forma de pintxos durant tota la setmana a uns preus molt populars. Els visitants tenen la possibilitat de participar en un sorteig i guanyar un dels premis, després de valorar i votar pel millor pintxo del certamen. Sens dubte, aquest cap de setmana, a Llinars del Vallès, podeu fer una bona ruta gastronòmica, que us hi llepareu els dits!

3.- Fer el vermut en el mercat de Canovelles

Aquest mercat dels diumenges a Canovelles és un dels més importants de Catalunya. El municipi ha apostat per la millora contínua per fer un mercat segur de qualitat i amb bons serveis als visitants. Un bon lloc per aprofitar el matí del diumenge mirant els productes i objectes de qualitat,
de bons preus i comprar el que necessiteu. Un cop fetes les compres us animem a que feu el vermut en un dels bars i restaurants de l’entorn d’aquesta animada concentració i exposició de productes.

Més informació als següents enllaços:


Comentaris