A l’agost, el Vallès Oriental està de Festa Major

Durant aquest mes d’agost molts pobles de la comarca celebren les seves festes majors d’estiu. Així, ja la setmana passada van començar les festes de Mollet del Vallès, Figaró-Montmany, Santa Agnès de Malanyanes – La Roca del Vallès, Vilanova del Vallès, la Batlloria – Sant Celoni, Vallgorguina, Sant Antoni de Vilamajor i Granollers entre altres. Els municipis s’omplen d’activitats culturals, esportives i lúdiques fent gaudir a petits i grans.

A continuació us deixem una petita mostra d’algunes d’elles. Bona festa major a tothom!

Festa Major de Granollers - Blancs i Blaus, del 20 al 28 d’agost
La capital de la comarca va ser dels municipis que van començar la seva festa major el cap de setmana passat i continuen fins el proper. 

Enguany la Festa Major compta amb gairebé 240 actes que faran vibrar a grans i petits, Blanc i Blaus! La relatora de la Festa Major d’enguany és la periodista i escriptora Anna Ballbona, qui al llarg dels dies anirà posant per escrit el dia a dia de la festa.







    Fotografies Ajuntament de Granollers

Trobareu tota la informació i el programa d’actes al web: http://www.granollers.cat/festamajor



Alguna de les activitats de les que podrem gaudir són: la tradicional lluita de barris, activitats històriques, les nits de música, l’exposició col·lectiva d’artistes, els tradicionals tornejos de vòlei platja i de pàdel, els concursos de menjar i tot un reguitzell d’activitats infantils. Enguany el pregó anirà a càrrec de l'actor, director de teatre i presentador Quim Masferrer.

Més informació a les xarxes socials de l’ajuntament i a la pàgina web : https://www.ametlla.cat/actualitat/noticies/la-festa-major-de-lametlla-torna-el-25-dagost.html



Festa Major de Sant Celoni 2016, del 26 d’agost al 5 de setembre

Del 26 d’agost al 5 de setembre Sant Celoni celebrarà la seva Festa Major. Seran 10 dies de festa farcits d’actes per petits i grans, en els que estaran presents als carrers i places de la vila els gegants, cap grossos, correfocs, diables, timbalers, titelles i el circ, entre d’altres.



Trobareu tota la informació i el programa d’actes al web: http://www.santceloni.cat/document.php?id=16771



Comentaris