Un dia de Pícnic al Vallès Oriental

La nostra comarca reuneix tot els requisits per gaudir d’una jornada de pícnic, als diferents pobles: un clima ideal, equipaments turístics de gran qualitat, amb un alt grau d’interès paisatgístic i natural i una oferta variada de serveis.

A continuació us deixarem unes breus notes d’alguns del llocs on podeu gaudir d’una jornada excel·lent de pícnic amb la vostra família i amics.



1.- Can Salvi. Gualba.



Can Salvi és un Restaurant. Can Salvi és un Pícnic.  És una Escola de Natura. Des de l’any 1999 a Can Salvi treballen per aconseguir tenir la millor zona de Pícnic del Vallès però també per oferir una cuina catalana i de qualitat. A més, pretenem ensenyar el valor que té la natura en general i concretament la zona en la que ens trobem: el Montseny. Més informació: https://cansalvigualba.wordpress.com/



2.- El Xaragall. Llinars del Vallès.



A Llinars del Vallès (Vallès Oriental). El Xaragall és un espai pensat i creat exclusivament per a sortides d´un dia, per escoles, esplais, entitats, grups familiars…obert tot l´any. Envoltat de camps i boscos amb castanyers, roures, alzines, a tocar del riu Mogent, al bell mig d´un paisatge bucòlic i tranquil. Mes informació:


Comentaris