Tres rutes enmig de la natura

La comarca del Vallés Oriental ens ofereix una amplia i variada gama d’espais naturals, al voltant dels quals es poden organitzar sortides i rutes que ens porten enmig de la natura, per gaudir-la. Us presentem tres de les innumerables rutes que es poden fer als nostres pobles.



1.- Ruta de la riera de Vallfornés. Cànoves i Samalús




Recomanable ruta familiar als peus del Parc Natural del Montseny. Començareu just al pàrquing de sorra que trobem a l’entrada del nucli urbà de Cànoves. Deixareu el nucli urbà per acostar-vos a la Riera de Cànoves, caminar entre plataners, veure les restes del Molí de l’Antic, elCastell de Cànoves i el Sot de Can Vinyes, entre  d’altres llocs interessants.




2.- Palau-el Virdili-Palau. Santa Maria de Palautordera




Aquest itinerari és ideal per observar com és de versàtil el paisatge vegetal. Sortint de Palau creuareu el riu Tordera cap a les serres de Can Batalla i de les Valls, aneu creuant a dos costats camps de conreu tot plegat amb unes vistes privilegiades del Montseny, del Montnegre, la vall de Mosqueroles, fins arribar a la urbanització del Virgili.




3.- Del Mogent a la Vall del Céllecs. Vilanova del Vallès




Aquest itinerari circular porta a recórrer gran part del terme municipal de Vilanova del Vallès passant per dos dels grans entorns que el defineixen: el riu Mogent i els contraforts de la Serralada Litoral. Passareu pel passeig fluvial pel riu Mogent, el torrent de Céllecs, per la vall de Can Nadal , a la fotografia, can Jep de la Mel entre  d’altres.



Comentaris