Per Setmana Santa, veniu a conèixer el Vallès Oriental

El Vallès Oriental és una comarca tan variada, que és un lloc perfecte per venir a passar uns dies, com aquests de Setmana Santa en que no sabem que fer. Els dies assolellats ens conviden a sortir de casa i gaudir de les vacances que ens serveixen per trencar una mica amb la rutina de cada dia i tornar a carregar les piles.



Tot seguit, us fem un petit tast d’algunes propostes de diferents àmbits per a que la vostra estança a la comarca sigui completa i enriquidora.

Propostes Culturals
A la comarca podeu gaudir de la cultura de diferents formes.

Podeu escollir l’opció més tradicional com les visites als museus, o les visites guiades als recursos turístics de la comarca, com per exemple una visita guiada al Jaciment arqueològic de Mons Observans, a tocar de Montornès del Vallès i Montmeló, o bé, una visita al Museu-Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu. Però també podeu escollir fer-ho d’una manera més independent i al vostre ritme, com per exemple seguir l’itinerari urbà per conèixer els monuments escultòrics de la vila de Sant Celoni o l’itinerari per conèixer el patrimoni i la memòria del municipi de La Garriga, que passa pels indrets més destacables del municipi.




Propostes Gastronòmiques
Pel que fa a les propostes gastronòmiques, a la comarca hi ha una oferta de restauració molt amplia i variada, però per a que coneixeu la gastronomia de la comarca us recomanem que descobriu algun restaurant del col·lectiu CuinaVO, que treballen amb productes de proximitat. Tot i que també podeu visitar algun celler de la zona de la Serralada de Marina i fer un tast del vins que s’elaboren amb Denominació d’Origen Alella.



Propostes a la Natura
El Vallès Oriental és una comarca envoltada d’espais naturals que pots descobrir fent rutes a peu, en bicicleta, i fins i tot amb el cotxe. També, pots passar un dia en alguna àrea de pícnic, jugant a golf, o si ho prefereixes pots ser el protagonista de l’activitat tot gaudint d’un vol en globus, d’activitats de multiaventura, de rutes en quad o passant el dia en una de les hípiques que hi ha a la comarca.




Propostes de Termalisme
Un dels trets singulars que té el Vallès Oriental són les aigües termals que podem trobar tant al municipi de Caldes de Montbui com al de la Garriga, on podeu venir a gaudir d’un tractament amb aigua termal, descobrir la importància històrica d’aquestes aigües termals pels municipis o bé fer alguna visita guiada relacionada amb l’aigua termal que trobareu a ambdues localitats.




 Aquesta setmana destaquem...el 8è Festival del Circ Cric al Montseny


Comentaris