Els llibres i les roses arriben al Vallès Oriental


Dracs, princeses, prínceps, cavallers, roses i llibres. La comarca s'omple de vida i de colors la setmana de la diada de Sant Jordi.

Els dies previs al 23 d'abril la comarca ja es comença a moure per tal de donar la benvinguda a aquest dia tan especial. Els llibres comencen a sortir als carrers de Granollers de la mà de la Fira del Llibre. A la plaça de la Porxada i al carrer Anselm Clavé trobarem parades de roses i llibres. També es celebra la Trobada d’Autors Comarcals. Enguany el pregó d’inici de la diada el farà l’Anna Ballbona.



Les biblioteques de la comarca s’omplen d’activitats relacionades amb Sant Jordi. Les biblioteques de Parets del Vallès i Mollet del Vallès celebren tallers literaris per a petits i per a grans. Les biblioteques de l’Ametlla del Vallès i de La Garriga organitzen l’hora del conte especial Sant Jordi, on el més menuts podran escoltar la llegenda acompanyada de titelles.

Altres municipis com La Garriga, Caldes de Montbui i Sant Celoni, celebren la revetlla de Sant Jordi, una festa on tothom qui ho vulgui pot gaudir de balls, espectacles, xerrades i conferències.

A Martorelles i a Les Franqueses del Vallès es lliuren els premis dels concursos literaris que s’han dut a terme als municipis.



A Montmeló, l’escola municipal de música, és l’encarregada d’explicar la llegenda de Sant Jordi a través de melodies i ritmes.


Si el dia de Sant Jordi esteu fora de Catalunya, no us perdeu la celebració d’aquest dia tan especial! Trobeu el vostre Sant Jordi arreu del món a Books and Roses https://booksandroses.cat/


Us Proposem

En els següents enllaços trobareu més activitats que es fan durant la setmana de Sant Jordi al Vallès Oriental:

I no oblideu intercanviar llibres, roses i generar somriures!

Comentaris