Fires i festes al Vallès Oriental


Durant el transcurs del mes de maig, diversos municipis de la comarca organitzen fires de diferents característiques. Totes elles acullen un gran nombre de visitants i formen part de la tradició del Vallès Oriental.

Les fires són un bon motiu per visitar un poble o ciutat i conèixer, una mica més, la seva història, les tradicions i els atractius. Per això us proposem un seguit de fires que es celebraren durant el mes de maig al Vallès Oriental.

Del dia 10 al 13 de maig es celebrarà una nova edició de la Fira de l'Ascensió de Granollers. Aquesta fira és un gran aparador comercial, industrial, gastronòmic i lúdic on els visitants podran conèixer les propostes de les empreses expositores i gaudir d’activitats de tot tipus.



El Diumenge dia 13 de maig es celebrarà la Fira de Sant Ponç de l'Ametlla del Vallès, un esdeveniment molt arrelat al poble. Aquesta fira s’ha mantingut durant molts anys gràcies a l'Agrupació Cultural de Dones de l'Ametlla del Vallès.


En aquesta fira s'hi poden trobar parades on es comercialitzen productes naturals, artesans i remeiers i entre altres coses també s'hi organitzen tallers i espectacles, que fan que sigui molt atractiu pel públic. Una festa que omple de vida i color els carrers del municipi.




Del 18 al 21 de maig Cardedeu s’omple de festa amb la Fira de Sant Isidre, una de les més populars de la comarca, datada de l’any 1984. La fira acull uns vint mil visitants en cada edició.

Durant els dies de la fira, tothom que s’hi apropi trobarà expositors relacionats amb el sector de la ramaderia, la indústria, el comerç, el turisme, la restauració, l'automoció i entitats locals que ofereixen els seus productes. També es porten a terme tot tipus d’activitats per a tots els públics, així com concerts i balls.



En el següent vincle trobareu tots els esdeveniments que es porten a terme durant el mes de maig al Vallès Oriental: http://www.turismevalles.com/ca/

Comentaris