El teatre omple d'emoció el Vallès Oriental


Representacions teatrals i altres espectacles que evoquen sentiments arriben als municipis del Vallès Oriental.

Durant el mes de maig es celebraran diversos festivals i espectacles teatrals, tots ells de línies temàtiques diferents. Aquests conviden als aficionats d'aquest gènere artístic a conèixer els encants del Vallès Oriental.

El primer municipi que enceta aquest recull de mostres teatrals és Sant Celoni. El dia 6 de maig s'organitza una visita teatralitzada pel centre de la ciutat impulsada per l'ajuntament. La representació és protagonitzada per La Remei i en Fonsu que interpreten a dos personatges de l'època que aniran fent un recorregut per mostrar el patrimoni de Sant Celoni amb un to divertit i humorístic. Aquesta activitat és de caire humorístic i va adreçada a tota la família.


Al mateix municipi també trobem altres representacions aquest mes. Del dia 11 al 13 de maig està programada, a l’Ateneu, l’obra teatral d’humor “La forma de les coses” de Trocateatre. Aquesta narra la història d'un noi amb inseguretats que canvia per complet a causa de la seva parella, però aquest canvi no és benvingut pels seus companys. 


El cap de setmana del 19 i 20 de maig, Caldes de Montbui celebra una nova edició del Festival de Titelles Romà Martí. Durant dos dies els titelles ompliran els carrers de la ciutat oferint espectacles gratuïts per a tothom.

Les representacions es duran a terme en diferents escenaris que estaran ubicats pels carrers. Enguany són tretze companyies les que participaran al festival, de les quals onze són d'arreu de Catalunya i dues de Galícia i Guadalajara. No us perdeu aquesta activitat familiar adreçada, principalment, als més xics de la família que gaudiran escoltant els contes i veient les representacions.


Us proposem: 
Trobareu informació sobre altres activitats teatrals, representacions i mostres que es celebren al Vallès Oriental durant el mes de Maig en el següent vincle:
http://www.turismevalles.com/ca/activitats-valles-oriental/agenda 

Comentaris