WORKSHOP BARCELONA PROVINCIA CONVENTION BUREAU

  • La Diputació de Barcelona organitza pel proper dijous 8 d’octubre el workshop del Barcelona Province Convention Bureau (BPCB).

  •  Barcelona Province Convention Bureau és un programa de l'Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona, al qual Granollers Mercat i el Consorci de Turisme del Vallès Oriental hi estan adherits com a socis de territori.
El programa Barcelona Province Convention Bureau té com a funció promoure la província de Barcelona com a seu de congressos, convencions i esdeveniments d'empresa. A través d’aquest programa es posa a la disposició de les empreses organitzadores una gran varietat d'espais i serveis, així com assessorament mitjançant un servei de consultes gratuït, per tal d’assegurar l’èxit dels actes organitzats en un territori. Granollers Mercat i el Consorci de Turisme del Vallès Oriental, a través del programa Granollers reunions i Vallès after the meeting són membres del BPCB.
Estan convidats al workshop 2009 del Barcelona Province Convention Bureau més de 3.000 empreses, associacions, col•legis professionals i institucions de tot Catalunya.
La inscripció és gratuïta i poden fer-ho directament a la pàgina web: http://www.barcelonaprovincecb.cat/workshop.asp

Comentaris