TERCERA CAMINADA POPULAR DE LA RUTA DELS 3 MONTS

La caminada va transcórrer per un dels trams del recorregut de la ruta senderista dels 3 monts que va des de Rellinars fins a Monistrol de Montserrat.

Aquest passat diumenge 23 de maig, es va celebrar la tercera caminada popular d’Els 3 monts. Enguany el tram que es va dur a terme va ser la segona part de l’etapa cinquena de l’itinerari principal de la ruta. El punt de partida va ser el centre de Rellinars i el punt d’arribada el poble de Monistrol de Montserrat. El camí estava convenientment senyalitzat i hi havia servei d’autocars de retorn al punt d’inici.

Els centenars de persones que es van reunir ahir al matí a Rellinars van fer un recorregut d’uns 14 quilòmetres que va transcórrer entre carenes i camins, amb la majestuosa muntanya de Montserrat de fons. La sortida es va dur a terme entre les 8.30 i les 9.00h del matí i l’arribada dels participants va ser al cap d’unes tres o 4 hores.

L’acte va comptar amb la col·laboració dels Ajuntaments de Rellinars i de Monistrol de Montserrat, i amb el suport de tots els organismes involucrats en el projecte de la ruta senderista dels 3 monts: Departament d’Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Delegació de Turisme de Diputació de Barcelona, Consorci de Turisme del Vallès Oriental, del Vallès Occidental, i de les Valls del Montcau, així com del Patronat de la Muntanya de Montserrat.

Comentaris