3/12/10

EL TURISME DE REUNIONS DEL VALLÈS ORIENTAL PRESENT A L’EIBTM 2010

L’EIBTM és la fira professional amb més experiència i rellevància del sector de Turisme de Reunions.

• L’oferta de turisme de reunions s’ha donat a conèixer a través de sis presentacions a organitzadors professionals de congressos.

El projecte Granollers reunions & Vallès Oriental after the meeting liderat per l’Ajuntament de Granollers i el Consorci de Turisme del Vallès Oriental ha participat, aquesta setmana, a la fira de turisme de reunions EIBTM, dins l’estand del Barcelona Province Convention Bureau de la Diputació de Barcelona.

El dimarts dia 30 de novembre, el dimecres dia 1 de desembre i el dia 2 de desembre ha tingut lloc a Barcelona la fira de turisme de reunions EIBTM, la més important d'Europa del sector Turisme de Reunions. Granollers reunions & Vallès Oriental after the meeting ha donat a conèixer l’oferta de turisme de reunions de la comarca en sis presentacions a organitzadors professionals de congressos i esdeveniments, així com en un seguit de reunions privades.

Fa més de 21 anys, que l’EIBTM posa en contacte professionals d’arreu del món, sent la fira amb més experiència i rellevància del sector de Turisme de Reunions. La fira permet als hosted buyers, posar-se en contacte i alhora conèixer de primera mà les destinacions, els emplaçaments i els serveis complementaris a les reunions que s’ofereixen. És un espai idoni per a la creació de xarxes de contactes en la què trobem corporacions, associacions, organitzadors professionals d’esdeveniments i viatges d’incentius.

Segon xifres facilitades per l'organització de la fira, enguany hi ha hagut més de 3.000 empreses expositores procedents de 90 països i més de 8.400 visitants d'arreu del món.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada