25/2/11

TRET DE SORTIDA DEL PROJECTE SICTED 2011

Dotze empreses del Vallès Oriental han participat a la Formació del Cicle 1 del projecte SICTED.

Les empreses que implanten el SICTED són empreses compromeses amb el territori, que aposten per la feina ben feta i la millora constant dels seus serveis.

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental, com ens gestor del distintiu SICTED; Sistema de Qualitat Turística Espanyola en Destinació; va organitzar el passat dimecres dia 23 de febre la Formació del Cicle 1 del projecte SICTED de la campanya 2011. A la sessió, que va tenir lloc a la nova seu del Consorci de Turisme del Vallès Orienta, van assistir dotze empreses de diferents àmbits empresarials.

Enguany, des de la coordinació del projecte SICTED, es va decidir concentrar les 4 sessions de formació en una única formació matinal, per tal d'optimitzar l'esforç i el temps, que els empresaris
destinen al SICTED. En aquesta sessió es va explicar què és el SICTED; els diferents manuals de bones pràctiques; la plataforma informàtica; i la planificació de la millora.


L’objectiu general del projecte SICTED és desenvolupar un model de gestió integral de la qualitat en la destinació, per tal d’aconseguir una gestió continuada i conjunta de la qualitat en qualsevol destinació turística.

SICTED 2011
Empreses distingides, d’altres que estan treballant per poder ser distingides, i les que s’han adherit en aquesta nova edició, són les prop de seixanta empreses de diferents municipis del Vallès Oriental, que participen en el Sistema de Qualitat Turística en Destinació aquest 2011.

Aquest és el quart any que es dur a terme aquest projecte de millora de la qualitat turística a la comarca del Vallès Oriental. Fins a dia d’avui són 41 les empreses que han rebut aquest distintiu, que les certifica com empreses que aposten per la qualitat i la millora turística.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada