LA GARRIGA POSA A L'ABAST DEL PÚBLIC UNES GUIES TURÍSTIQUES VIRTUALS GUIMO

El Centre de Visitants de la Garriga ha posat a disposició del seu públic unes guies virtuals per conèixer els itineraris turístics del municipi. Es tracta d’unes petites computadores portàtils que funcionen a través d’una connexió GPS i permeten fer rutes autoguiades. A cada punt d’interès ofereixen una explicació locutada acompanyada d’un vídeo.

Un espai per a la interpretació
El Centre de Visitants, en funcionament des del passat mes de març, vol esdevenir un espai per a la interpretació del patrimoni garriguenc. A l’interior acull una exposició sobre l’evolució del poble des de l’època romana fins a l’actualitat i, a més, proposa quatre itineraris turístics per conèixer més a fons els secrets del municipi. Les quatre rutes turístiques, que es poden fer a peu o en bicicleta, aprofundeixen en diferents aspectes del poble, com són l’antiguitat i l’edat mitjana, l’època moderna, el termalisme i l’estiueig o la memòria històrica.

Les guies mòbils GUIMO
Les guies GUIMO es poden llogar per 8 euros al Centre de Visitants i són ideals per a vistes individuals, en família o en grups d’un màxim de tres o quatre persones.

D’aquesta manera, les persones que vulguin aprofundir en les diferents rutes turístiques del municipi ho poden fer pel seu compte a través d’un sistema pioner.

Les quatre rutes turístiques que ofereix el Centre de Visitants, que es poden fer a peu o en bicicleta, aprofundeixen en diferents aspectes del poble, com són l’antiguitat i l’edat mitjana, l’època moderna, el termalisme i l’estiueig o la memòria històrica.

Comentaris