14/7/11

ENQUESTA FLAIX JUNY 2011

Bon començament de la temporada turística d'estiu a la província de Barcelona segons els resultats de l'Infrome sobre Ocupació Turística Juny 2011.

Per a consultar l'enquesta Flaix feu clic aquí.

L'Enquesta Flaix Juny 2011 ha estat realitzada per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, a través del Laboratori de Turisme de la Delegació de Turisme, i té com objectiu analitzar l'ocupació en els diferents tipus d'establiments turístics: hotels, cases de turisme rural, càmpings i apartaments.

Les dades de l'enquesta sobre l'ocupació turística a la província indiquen un bon començament de la temporada d'estiu a través de dos indicadors principals: la consolidació de l'ocupació hotelera a la Costa de Barcelona, per una banda, i els signes de recuperació del turisme rural, per l'altra.

El treball presenta els resultats del mes de juny, en els quals destaca la xifra d'ocupació en hotels, arribant la mitjana provincial a gairebé el 70%. Amb un creixement mitjà de més del 9%, l'ocupació hotelera confirma la tendència a l'alça iniciada el passat mes d'abril, durant les vacances de Setmana Santa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada