UNA NOVA OPORTUNTAT PER GUANYAR UNA ESCAPADA SICTED

(Nota de premsa - Diputació de Barcelona)

Després de l'èxit de la primera edició del concurs 'Guanya una escapada SICTED', promogut per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, arriba una nova edició en què se sortejaran 13 estades de cap de setmana en un establiment amb el distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions).


Des del dia 1 d'octubre i fins al 31 de desembre, els clients i consumidors dels 250 establiments que compten amb aquest distintiu de qualitat turística podran dipositar una butlleta per participar en el sorteig d'aquestes estades, que inclouen allotjament i activitats d'oci. A l'edició passada hi van participar més de 3.000 persones. Amb aquesta acció es pretén promocionar el turisme a les diferents destinacions SICTED de les comarques barcelonines.

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació és una metodologia de treball que proporciona i garanteix un sistema integral i permanent de gestió de la qualitat en una destinació turística. Aquells establiments turístics a la destinació que compleixen els requisits són identificats amb el distintiu de Compromís de Qualitat Turística, SICTED.

Aquest Sistema és un model d'actuació implementat per a determinades destinacions, empreses i serveis turístics al territori espanyol que treballen per a la qualitat i un servei òptim. A les comarques de Barcelona la implantació del SICTED va a càrrec de la Diputació de Barcelona i de la Cambra de Comerç de Barcelona conjuntament.

Comentaris