EL CIRCUIT DE CATALUNYA PREPARA UNA GRAN FESTA PER LA MARATÓ DE TV3

Nota de premsa Circuit de Catalunya

El 16 de desembre es podrà col·laborar fent la tradicional “Volta Solidària”, a més de la celebració dels 10kmRACC i el 1r Trial Solidari en la mateixa jornada .

Circuit de Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Catalunya s’uneix un any més a La Marató de TV3, que enguany recapta fons per la lluita contra el càncer, organitzant una gran festa el 16 de desembre, que aplegarà a les instal·lacions del traçat català tres propostes diferents: la “Volta Solidària”, la cursa d’atletisme 10kmRACC i el 1r Trial Solidari.

“Volta Solidària”

La “Volta Solidària” consisteix en realitzar dues voltes al traçat Gran Premi del Circuit de Catalunya (4.655 m) amb vehicle particular, moto o cotxe, a un promig de 50 km/h. El preu per vehicle és de 20 euros i la “Volta Solidària” es podrà fer en diferents horaris entre les 13.00 i les 16.45h. Els requisits per fer la volta són tenir el carnet de conduir, que el vehicle estigui matriculat i en condicions per transitar i que les persones que vagin en moto portin casc. A més de la “Volta Solidària”, també es podrà realitzar gratuïtament una visita guiada per les instal·lacions del Circuit.
Els tiquets es poden comprar anticipadament al web del Circuit www.circuitcat.com i tots els diners recaptats aniran destinats a La Marató de TV3. 

10kmRACC
El mateix 16 de desembre al matí se celebraran els 10kmRACC i els 5kmRACC, totes dues curses adscrites a la Lliga Championship 2012, que es realitzaran sobre el traçat del Circuit. També hi haurà curses infantils pels més petits i una botifarrada pels corredors.
El preu de la inscripció és de 16 euros + 2 euros del xip per la cursa de 10 km i de 14 euros + 2 euros del xip per la de 5 km, amb inscripció gratuïta per les curses infantils. Els Abonats Socis del Circuit de Catalunya tenen condicions preferents, de les quals se’n poden informar al telèfon 93 571 97 77 o a l’e-mail abonats@circuitcat.com. Una part de la recaptació anirà destinada a La Marató de TV3. Més informació a www.RACC.cat/running

1r Trial Solidari
El Circuit de Catalunya també serà escenari del 1r Trial Solidari organitzat per MOTOCAT, motoclub d’amics trialers, amb el mateix objectiu de col•laborar amb La Marató de TV3 i recaptar fons per la lluita contra el càncer. Les inscripcions al Trial Solidari es podran realitzar a partir de les 9.15h al Circuit de Catalunya, per a motos modernes, post-clàssiques i clàssiques: 6 zones amb 3 nivells (groc, verd i blau) i dues voltes. Als boxs del Circuit hi haurà una exposició de marques i botigues de motos de Trial i hi haurà zones de trial indoor d’exhibició al pàdoc i a les zones de públic del Circuit. A les 14.30h se celebrarà el FESTRIAL 2012, amb la proclamació del Motocater de l’any i lliurament de diplomes als pilots MOTOCAT millor classificats de la temporada 2011, mentre que les motos de trial que vulguin fer una “Volta Solidària” la podran realitzar a les 14.40h. Més informació a www.motocat.cat. 

El 16 de desembre de 2012, al Circuit de Catalunya es viurà una autèntica festa a la que tothom amb voluntat de fer la seva aportació solidària a La Marató de TV3 hi està convidat.

Comentaris