13/3/13

TOT A PUNT PER LA XVII CURSA DE LA VALL DEL CONGOST

Enguany es celebra la dissetena edició de la Cursa de Muntanya de la Vall del Congost amb la novetat de la celebració de la primera edició de la Cursa Vertical del Figaró dins del programa d’actes.

En l’edició de l’any passat van participar uns 800 atletes.

Turismevallès tindrà una parada, on hi haurà informació turística de la comarca.

El passat dilluns 4 de març, el Grup d’Atletes del Congost va presentar la XVII Cursa de la Vall del Congost. L’acte es va celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Aiguafreda a les 19h i va comptar amb la participació de varis càrrecs electes de la Diputació de Barcelona i d’Aiguafreda, Figaró – Montmany, Sant Martí de Centelles i Tagamanent, municipis on es desenvolupa la prova.


Aquest any com a novetat, i dintre dels actes de la XVII Cursa de la Vall del Congost, es disputarà la primera edició de la Cursa Vertical del Figaró a Tagamanent el dissabte dia 16 de març. La sortida tindrà lloc a les 11h del matí davant de les piscines municipals del Figaró - Montmany i finalitzant, aproximadament, a les 13h al Bellver. Durant tota la jornada hi hauran inflables pels més petits i a la Plaça Anna Bosch es durà a terme un mercat d’intercanvi esportiu.

Els participants de la XVII Cursa de la Vall del Congost podran recollir els dorsals de la cursa a partir de les 16h al pavelló de Can Plantada d’Aiguafreda. La sortida de la cursa tindrà lloc el diumenge dia 17 de març a les 7h del matí, pel participants a la marató i a les 8h pels participants a la mitja marató.


Més informació: www.cursavalldelcongost.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada