#Catalunya és casa teva, la nova campanya turística de @catexperience

La nova campanya vol potenciar el caràcter d'acollida i d'hopitalitat.
Enguany, la campanya es caracteritza per la participació de ciutadans, empreses i entitats que han volgut implicar-se en la promoció turística de Catalunya, així com de manera especial catalans de renom internacional, com per exemple el jugador del FC Barcelona, Xavi Hernández i la nedadora Gemma Mengual.

D'altra banda, també cal destacar la col·laboració de Jaume Sisa que, per primera vegada, ha cedit els drets de la seva popular cançó “Qualsevol nit pot sortir el sol” per a una campanya publicitària. El tema, actualitzat i doblat en idiomes per a l’ocasió, és la banda sonora d’uns anuncis que inviten a la gent a gaudir de tot el que ofereix Catalunya “com si fos casa teva”.


http://youtu.be/oGB2W4wOJBo 

Els anuncis de la nova campanya promocional tenen com objectiu principal mostrar el millor de la destinació perquè tothom en pugui gaudir i "sentir-se com a casa".

Amb 3,8 milions d'euros, aquesta campanya és la que, d'inici, compta amb una inversió més alta de les que s'han fet fins ara. Aquest esforç inversor es fa a nivell de difusió i també de creativitat. Un part important d'aquesta inversió es fa en portals de venda de viatges en línia i d'operadors turístics europeus.

Aquesta nova campanya vol reforçar els mercats domèstic, de proximitat espanyol i europeu, amb un èmfasi especial en el marcat alemany, ja que és el primer emissor de turistes del món, per la forta cultura viatgera que tenen i per l'alt poder adquisitiu. En aquest sentit, l'any 2014, el nombre de turistes alemanys a Catalunya es va incrementar en un 12,3% i la despesa en un 20,1%.

La campanya, en els seus diferents formats de televisió, ràdio, premsa, publicitat exterior i presència en línia, es desenvoluparà al llarg d’aquest any 2015. En una primera fase, la campanya consta d’un espot genèric i un d’específic sobre destinacions d’interior i de muntanya. Els anuncis es difondran a través de cadenes de televisió, emissores de ràdio i a l’àmbit d’internet i les xarxes socials. Destaca també la presència de Catalunya a portals d’oci i viatges i als canals de venda dels principals operadors turístics europeus.

L’Agència Catalana de Turisme ha creat un microlloc específic al web catalunya.com i les xarxes socials  esdevenen plataformes de promoció i sobretot canals de participació i d’interacció amb el públic. La campanya també destacarà de manera especial la plataforma de comercialització en línia d’experiències a Catalunya bookexperience i anuncis al canal de televisió Eurosport durant els dies que es celebra el Roland Garros.

Per a més informació: www.act.cat - llegir nota de premsa de l'Agència Catalana de Turisme

Comentaris