17/1/17

Vine al Vallès Oriental a gaudir del Turisme Actiu!

El Vallès Oriental és una comarca meravellosa per gaudir d’experiències turístiques relacionades amb l’aventura, l’esport i la natura, és a dir, del Turisme Actiu.

A continuació us proposem alguns exemple de les activitats que podreu trobar a la nostra comarca.

                        
Senderisme
Al Vallès Oriental comptem amb un Parc Natural, tres Parc i dos Espais d’Interès Natural amb infinitat de camins que formen una gran xarxa per a poder realitzar rutes a peu que siguin llargues, curtes amb molt de desnivell o amb poc. El GR-2, el GR-5, el GR-92 i el GR-97 són senders de gran recorregut senyalitzats que travessen la comarca. A més de les rutes dels Parcs, també hi ha rutes a peu pels voltants dels municipis de caire més urbà.
  
  
                   
Golf
Els amants del golf gaudiran de la comarca a través dels tres camps de golf i dels dos Pitch & Putts, els més propers a Barcelona!

  


Turisme Eqüestre
Al Vallès Oriental pots trobar diverses empreses turístiques que realitzen activitats a cavall com poden ser rutes pel Parc Natural del Montseny o per altres camins de la comarca.
                Multi aventura
Rutes amb quad, tir amb arc, escalada, paintball, curses d’orientació, circuits aeris, segway són algunes de les activitats de multiaventura que podem trobar a la comarca. Vine a gaudir d’aquestes activitats i moltes altres en família i amb els amics. I amb els companys de feina podeu fer activitats de Team Building!

  
              


Activitats Aèries
Canvia la perspectiva amb que mires la comarca amb una visita des de l’aire, volant amb globus. Descobriràs tot un ventall de paisatges canviants que tenim a la comarca d’una manera lúdica i inoblidable.
       Motor
La relació evident de la comarca amb el motor fa que hi hagi un munt d’activitats per a tots aquells amant de la velocitat i l’adrenalina. Des de conduir un turisme pel Circuit de Barcelona Catalunya, fer una volta amb buggie, gaudir d’una carrera de karts o d’una experiència tant estimulant com és un vol en helicòpter.


BTT i cicloturisme
Com ja hem dit anteriorment, la comarca està teixida per una xarxa de camins que fan que gaudir d’una ruta en bici, ja sigui de muntanya o de carretera, sigui una de les millors opcions per passar un dia fent esport i recorrent la comarca coneixent els diferents paisatges que podem trobar arreu del Vallès Oriental, també hi ha diferents empreses que ofereixen trajectes guiats per GPS o amb guia.
      Aquesta setmana destaquem... la Diada de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià a l’Ametlla del Vallès i el Cros Comarcal de la Roca del Vallès
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada