20/4/17

Aquesta setmana, la bicicleta com a protagonista

Aquest cap de setmana el Vallès Oriental acull la segona edició del Bicircuit Festival Barcelona, un seguit d’esdeveniments relacionats, tots ells, amb la bicicleta. Durant el dia 22 i 23 d’abril, al Circuit de Barcelona – Catalunya els amant de la bicicleta podreu gaudir d’un munt de proves de tot tipus i per a totes les mides.MarxaBTT2
22 d’abril
Aquesta prova de 35 Km, és una prova que començarà amb una volta al circuit per anar cap a la Serralada de Marina i finalitzar a Montmeló.
Una prova ideal per gaudir del circuit i de les seves rodalies d’una manera lúdica.

Brompton WC
22 d’abril
Aquesta prova de 14,2 Km, tindrà lloc al circuit, amb la singularitat, que els participants hauran de córrer amb una bicicleta Brompton i vestits amb vestit i corbata com si es dirigissin a l’oficina. Els guanyadors de les 15 curses que es celebren arreu del món al llarg de l’any, es citen a la final que es duu a terme a Londres al Juliol.

3Hores de BTT
22 d’abril
Pels amants de les BTT, aquesta prova és durà a terme al circuit OffRoad del Circuit de Barcelona – Catalunya, un circuit de motocròs . És una prova de resistència on podràs anar millorant la tècnica a mesura que vagis familiaritzant-te amb el traçat del circuit.

Cavall d’Acer
22 d’abril
D’aquesta prova hi ha 3 modalitats, 200 Km, 90 Km i 65 Km. Les bicicletes amb les quals es pot participar han de complir una sèrie de requisits. Han de ser bicicletes clàssiques, és a dir, que tinguin el quadre d’acer, les fundes de fre per fora de la cinta del manillar, els comandaments de canvi al quadre, els pedals no poden ser automàtics i les rodes ha de ser de 32 o 36 ràdios. Els participants recorreran les comarques del Bages, el Barcelonès, el Maresme, el Moianès , el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.24H MadForm
22 i 23 d’abril
Les dues modalitats que existeixen d’aquesta prova es de 6h. i 12 h. Es tracta d’una modalitat de competició de resistència per relleus, on els que hi assisteixin podran participar individualment o en grup, durant 24 hores. Els equips poden estar composats per un màxim de 8 corredors.

Pedalada Popular
23 d’abril
Amb motiu del Dia Mundial de la Bicicleta, eldia 19 d’abril, es celebra una pedalada popular gratuïta, on tots els aficionats al món de la bicicleta podran gaudir d’una hora descobrint el traçat del circuit en primera persona.

Gran Fondo Barcelona
23 d’abril

Aquesta edició el Bicircuit Festival també inclou la cursa Gran Fondo Barcelona, que segueix en la mateixa línia però amb diferent escenari. Aquesta cursa té dues modalitats, 132 Km i 163 Km i els participants coneixeran les comarques del Moianès, Osona i el Vallès Oriental. Però sobretot descobriran el Parc Natural del Montseny.

  

Aquesta setmana destaquem...la Diada de Sant Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada